2016-02-27 00:39:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Lendületesen indul a nap

Napi horoszkóp február 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lendületesen indul a nap, a hétvégi bevásárlásokat is gyorsan el tudja intézni. A programjába feltétlenül illesszen bele egy találkozót a barátaival, vagy egy kirándulást a kedvesével. Este kellemesen érzi majd magát, és elégedett lehet a mai nappal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, bármihez is kezd, nem tudja befejezni, mert mindig közbejön valami... Kezelje higgadtan ezeket az apró bosszúságokat, és kérjen segítséget a családtagjaitól. Nem kell mindent egyedül intéznie!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygóállások a szerelmi energiáit erősítik. Ma több meghívást is kaphat a barátaitól, ha ön egyedülálló, akkor éljen a lehetőséggel, és menjen el szórakozni! A párkapcsolatában viszályt szíthat a féltékenység!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sajnos sok feladata halmozódott fel mára, nehezen bírja egyedül. Jó lenne, ha segítséget kérne, a párja is kivehetné a részét a házimunkából! A délután már nyugalomban telik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha ön egyedülálló, akkor ma találkozhat valakivel, aki igazán megdobogtatja a szívét! Adjon egy esélyt az illetőnek, mert még nagy szerelem is lehet a románcból! A pénzügyekkel legyen óvatos, most fenn áll a veszélye, hogy ész nélkül költekezik!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön nem egy könnyelmű ember, ma mégis erre csábítják a bolygóállások. Vigyázzon a pénzére, a hétvégi bevásárlást pedig inkább bízza a párjára. A délután és az este szerelmes hangulatban telik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Váratlan, de nagyon kedves vendég érkezik önhöz, akivel csodálatos órákat tölthetnek együtt. Este menjen el otthonról, találkozzon a barátaival, ráfér önre a kikapcsolódás.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nincs jó formában, legszívesebben egész nap csak lustálkodna, de sajnos sok munka adódik az otthonával kapcsolatban. Legalább délután pihenjen, most egy nagy alvás tenne önnek a legjobbat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygóállások nyitottá és érdeklődővé teszik. Most nagyon erős a kisugárzása, jók az esélyei az ismerkedésre. A párkapcsolatában is erősödik a szenvedély, viszont ez nem csak szerelmes pillanatokat, hanem komoly veszekedéseket is okozhat!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Legszívesebben egyedül töltené ezt a napot, úgy érzi, szüksége van egy kis magányra. Délután tegyen egy nagy sétát a parkban, vagy menjen el egy uszodába. Estére már rendeződnek a gondolatai, és kellemesen érezheti magát a párja társaságában.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A kreativitását erősítik a bolygók, ma remek ötletei lehetnek. Délután nagyszerűen szórakozhat, ha a baráti találkozót választja a lustálkodás helyett.

Halak: II. 19. - III. 20.
Gyorsan intézze el a bevásárlásokat, és szervezzen programot a barátaival. Fontos, hogy rugalmas maradjon, ha makacsul ragaszkodik az eredeti terveihez, akkor csalódás érheti! Az este már az elképzelései szerint alakul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: